CAMPAMENTS 2015/2016

Bones Equinòctics/ques!!

Per fi!!!! Ja tenim els campaments a tocar. Us deixem les indicacions per arribar a l’Alberg Marista de Planoles.

 Sortim de Calldetenes i ens dirigim cap a la C-25, per trencar a la sortida 180 direcció Ripoll./ Puigcerdà/ C-17. A la rotonda agafarem la     primera      sortida per anar cap a la C-17 i dirigir-nos cap a Ripoll. Un cop allà  continuem per la N-260 direcció Ribes de Freser al qual travessem el  poble. Al cap de 6 km, d’haver travessat Ribes, trobarem el trencant de  Planoles a mà esquerra. Passat el poble de Planoles anirem a parar a la  GIV-4051 (carretera entre Planoles i Nevà) on travessarem el pont del riu  rigat i just a mà esquerra trencarem cap al Camí de Torrent de Cornet.  Anirem seguint la pista que ens acabarà portant  a l’alberg.

indicacions

Leave a Reply