Precampaments 2015 – Riudaura

Ja tenim els Precampaments d’aquest estiu en marxa! Us expliquem com arribar a Riudaura:

Sortim de Calldetenes després d’haver deixat la sogra dormint i el gos controlant la casa i anem a buscar la C-25 direcció Barcelona/Manresa/Lleida. A l’alçada de Pasqual/ChocoVic agafem la C-17 direcció Ripoll/Puigcerdà. Més endavant utilitzem el carril de l’esquerra per agafar la sortida 69 per a C-37 en direcció Olot/Torelló Sud/Manlleu. Un cop passats els túnels arribem a la rotonda i agafem la tercera sortida direcció les Preses/Olot per la C-152. Trenquem a l’esquerra pel Carrer Sant Sebastià. A partir d’aquí seguim les indicacions de la foto i passarem per El Mallol i La Pinya i arribarem finalment a Riudaura. Ens trobarem a la plaça del poble.
PD: Qui no trobi la plaça després de donar una volta al poble guanya el premi!

A continuació teniu la foto (clicant-hi a sobre es veu més gran) i la inscripció d’aquests precampaments (clicant a l’enllaç).

Com arribar a Riudaura

Autorització Precampaments 14-15

Leave a Reply