Sortida 1r trimestre. Curs 2014-2015

Ei Equinòctics i Equinòctiques!!!

Després de tant temps sense sortides, ja tenim la primera del curs aquí. Aquest cop anirem a la casa de colònies el Saiol de Moià. A continuació deixem quatre indicacions per arribar a la casa i adjuntem la carta amb la inscripció a baix de tot (Primera sortida 2014-15).

Mapa general

Sortim des de Calldetenes direcció cap a Vic. Agafem la C-17 direcció Barcelona. Sortim a la sortida 54 (Moià) i agafem la N141 fins a Moià. En arribar a Moià trenquem a l’esquerre per la C59 i més endavant trenquem a la dreta (ja veurem Mas el Saiol indicat). Continuem i trenquem a l’esquerre cap al carrer mossèn de Passerissa i ja veurem la casa a mà dreta més endevant. ( Casa de Colònies Mas Saiol, Carrer Mn. josep Passerissa, s/n )

Bé doncs, ens veiem tots al Saiol per celebrar l’inici d’aquest curs, si abans el Tribunal Constitucional no ens ha impugnat la sortida. ( I sinó desobeirem! )

Fins aviat!!!

Primera sortida 2014-15

Leave a Reply