Com arribar a la casa de colònies de campaments

Hola a tothom!!!

Això ja està al caure, i només ens queda donar-vos les últimes indicacions sobre com arribar a la casa de colònies el diumenge per dinar.

Com ja sabeu, anem a la Censada, una casa de prop de Igualada. Aquest cop creiem que la ruta serà una mica més fàcil que la de precampaments: Desde Calldetenes, ens incorporem a l’Eix (C-17) direcció Lleida. Continuarem fins passat Manresa, on haurem d’agafar la C-37 a la sortida 130, direcció Igualada-Tarragona. A partir d’aqui, només ens hem de mantenir en aquesta carretera, i un cop passats Igualada i Santa MArgarida de Montbui just el Km. 55,5 de la mateixa C-37, ja veiem la Casa.

Res més, esperem que no plogui gaire durant la setmana i ens veiem diumenge!!!!!

Per als més desconfiats, aquí teniu la ruta del google Maps:


Mostra La Censada en un mapa més gran

Leave a Reply