Archive for the ‘Activitat’ Category

Festa de la Independència (Dg 26/10/2014)

Dimarts, Octubre 21st, 2014

Aquest cap de setmana, estarem a la Festa per la Independència que es farà a la carpa de Calldetenes el Diumenge al matí.

Farem diferents activitats i pintarem a tothom que s’animi.

També informarem als interessats sobre les nostres activitats, horari i calendari. Si us voleu inscriure, també tindrem Fulls d’Inscripció (Recordeu que acceptem nens nascuts a partir del 2007, aquest inclòs).

Passe de fotos – 22 OCT

Dimecres, Octubre 19th, 2011

Aquest dissabte 22 d’octubre farem el passe de fotos dels campaments d’aquest estiu.
El passe el farem al vestíbul de l’ajuntament a les 7 de la tarda.

Us hi esperem a tots!

Apunta’t a l’esdeveniment del facebook


Primer dia d’esplai – 15OCT

Dimarts, Octubre 11th, 2011

Us recordem que el proper dissabte, a les 6 de la tarda, engega el nou curs 2011-12 de l’esplai, arrenca així el 15è curs d’esplai.

Pel primer dia cal que els nens vagin vestits amb una samarreta, segons el grup que vagin, dels següents colors:

  • eclíptics – verd
  • hubbles – negre
  • orions – vermell
  • quàsars – blau
A la reunió de divendres us explicarem quin nens i nenes formen cada grup.

Apunta’t a l’esdeveniment del Facebook.

30 de juny: reunió de pares

Divendres, Juny 17th, 2011

Després d’estar un temps sense tenir notícies nostres. Els monitors hem estat preparant les dues grans sortides que encara queden aquest curs: els pre-campaments i els campaments.

És per això que us convoquem a una reunió de pares pel proper dijous 30 de juny, a les 9 del vespre, al Hall de l’Ajuntament de Calldetenes.

Aprofitarem aquest dia per explicar-vos on va cada grup i també  per realitzar les inscripcions de pre-campaments i la pre-inscripcions de campaments.

Recordeu que els pre-campaments es realitzen el cap de setmana del 9 i 10 de juliol, i els campaments durant la setmana de l’1 al 7 d’agost.

Recordeu que, com cada any, aquestes sortides estan obertes a gent de fora l’esplai, amb un altre preu (ja que durant el curs s’han anat fent activitats per guanyar diners). Cal tenir en compte que tenen preferència els que han estat a l’esplai durant tot l’any. I també, que hi ha límit de places.

Durant aquests propers dies rebreu la carta de la sortida dels pre-campaments a casa vostra. Però pels impacients podeu veure-la aquí. Podeu deixar l’autorització a la bústia de l’esplai o bé donar-la als monitors com a molt tard el dia de la reunió de pares.

Parada de roses

Divendres, Abril 22nd, 2011

Ei gent, com cada any l’esplai posarà dues parades de roses a Vic per tal de fer uns calerons per tal de que les sortides de l’esplai siguin el més econòmiques possibles, i ja pensant en l’estiu i els campaments que venen.

Aquest any, les parades canvien de lloc. Estigueu al cas de la nova localització de les parades:
– Plaça Paradís (al final del carrer dels Argenters, o sigui, al costat de la farmàcia Ylla)
– Carrer Manlleu

Les parades estaran operatives ben d’hora, a quarts de 8 del matí, i fins que esgotem les existències de roses.

Bon Sant Jordi a tothom, i mengeu nissos i regalis i tot això que se sol dir! 😉

El proper dissabte, 5 de març, no hi ha esplai

Dimecres, Març 2nd, 2011

El proper dissabte no hi haurà esplai, els darrers anys havíem canviat l’horari, però tampoc teniem gaire assistència a causa dels carnavals de la comarca.

Els monitors vam decidir que no hi hagués esplai aquest proper dissabte.

El proper dia d’esplai és el 12 de març. El diumenge al matí hi ha el carnaval de Calldetenes, en el qual l’Esplai sempre hi participa.

Recordeu que el dissabte 12 de març és l’últim per dur l’autorització de la sortida, que es durà a terme el cap de setmana 19-20 de març a la casa de colònies El Collell.

Sortida del segon trimestre a la vista

Dilluns, Febrer 14th, 2011

S’acosta la sortida del segon trimestre, que es durà a terme el cap de setmana 19-20 de març.
El lloc és molt a prop, i en un lloc on ja hi havíem estat. A veure si algú ho reconeix a la foto:

Sortida del Primer Trimestre

Dissabte, Novembre 6th, 2010

Ja la tenim aquí!
Ja arriba la primera sortida de l’any. La sortida serà els dies 20 i 21 de novembre i anirem fins a Santa Eulàlia de Riuprimer. La casa és l’Aliberch i està a mig camí de Sta Eulàlia i Muntanyola.

Com que la casa queda molt a prop hem decidit que els pares ens portin fins a la casa. Per això hem quedat tots a les 4 de la tarda del dissabte 20 de novembre a la plaça 11 de Setembre. El diumenge també ens haureu de venir a buscar. A les 5 a la casa de colònies (en un altre entrada trobareu com s’arriba fins a la casa).

Us deixem amb la carta per si no la teniu.

[.pdf.doc]

Castanyada i concurs de panellets i pastissos

Dilluns, Novembre 1st, 2010

Després d’una setmana de festa, ja tornem a tenir aquí la castanyada de l’esplai.

La celebrarem el dissabte dia 6 de novembre i com cada any menjarem castanyes, evidentment, i a les 7 de la tarda convidem a tots els pares i mares a participar al clàssic ja concurs de panellets i pastissos que ja fa uns quants anys que organitzem.

En tantes edicions d’aquest famós concurs, tots hem tingut el plaer de menjar panellets i pastissos de pinyons, d’ametlla, de coco, de xocolata, petits, grossos, crus, torrats, cremats, tous, trencadents i una llarga llista que no acabaria aquí, però cal recordar que entre tothom ens ho hem passat molt bé i tal i com diuen: l’important és participar!!!

Així que animeu-vos a participar! Recordeu que ho celebrarem a la plaça 11 de setembre (en cas de pluja a la carpa que hi ha al polígon).

El proper 30 no hi ha esplai

Diumenge, Octubre 24th, 2010

Tal i com ja deveu haver vist al calendari, el proper 30 de novembre a l’esplai fem pont de Tots Sants. El dilluns és festiu.

El proper dia serà el dissabte 6 de novembre, dia que celebrarem la castanyada i el concurs de panellets i pastissos que fem cada any amb l’esplai.