Archive for the ‘Notícia’ Category

Festa de la Independència (Dg 26/10/2014)

Dimarts, Octubre 21st, 2014

Aquest cap de setmana, estarem a la Festa per la Independència que es farà a la carpa de Calldetenes el Diumenge al matí.

Farem diferents activitats i pintarem a tothom que s’animi.

També informarem als interessats sobre les nostres activitats, horari i calendari. Si us voleu inscriure, també tindrem Fulls d’Inscripció (Recordeu que acceptem nens nascuts a partir del 2007, aquest inclòs).

Dates d’inscripcions i inici del nou curs

Dilluns, Setembre 12th, 2011

Ja hi ha dates confirmades per al nou curs:

Inscripcions: 30 de setembre, a les 9 del vespre, als locals de l’esplai.

Reunió de pares i mares: 14 d’octubre, a les 10 del vespre, al Hall de l’ajuntament.

Primer dia d’esplai: 15 d’octubre, a les 6 de la tarda, com sempre.

Durant aquesta setmana rebreu a casa els fulls de matrícula de l’esplai per tal que pugueu formalitzar la inscripció. Com cada any cal que adjunteu també la fotocòpia de la targeta sanitària, la del carnet de vacunes i dues fotografies actuals.

Pels que sou nous i esteu interessats a venir a l’esplai aquest nou curs, podeu formalitzar una pre-inscripció el mateix dia de les inscripcions. Per a qualsevol dubte podeu enviar un correu electrònic a esplaiequinocci@esplaiequinocci.org.

Nota dels pares a EL9NOU

Dimecres, Agost 24th, 2011

Els pares van publicar un text a la secció de cartes al director a EL9NOU el passat divendres, 19 d’agost. Per la gent que està de vacances i no va poder llegir-ho aquí ho teniu:

30 de juny: reunió de pares

Divendres, Juny 17th, 2011

Després d’estar un temps sense tenir notícies nostres. Els monitors hem estat preparant les dues grans sortides que encara queden aquest curs: els pre-campaments i els campaments.

És per això que us convoquem a una reunió de pares pel proper dijous 30 de juny, a les 9 del vespre, al Hall de l’Ajuntament de Calldetenes.

Aprofitarem aquest dia per explicar-vos on va cada grup i també  per realitzar les inscripcions de pre-campaments i la pre-inscripcions de campaments.

Recordeu que els pre-campaments es realitzen el cap de setmana del 9 i 10 de juliol, i els campaments durant la setmana de l’1 al 7 d’agost.

Recordeu que, com cada any, aquestes sortides estan obertes a gent de fora l’esplai, amb un altre preu (ja que durant el curs s’han anat fent activitats per guanyar diners). Cal tenir en compte que tenen preferència els que han estat a l’esplai durant tot l’any. I també, que hi ha límit de places.

Durant aquests propers dies rebreu la carta de la sortida dels pre-campaments a casa vostra. Però pels impacients podeu veure-la aquí. Podeu deixar l’autorització a la bústia de l’esplai o bé donar-la als monitors com a molt tard el dia de la reunió de pares.